Belépés
  • 001
  • 002
0011 0022
Slideshow Software for Websites by WOWSlider.com v5.2

Pontos idő

Bemutatkozás

Európa Étterem és Vendégház

Az Európa Étterem és Vendégház csendes, nyugodt környezetben található, közel a Tisza-parthoz, a város szívéhez.

Az épület együttes – melynek részét képezi az Európa Étterem és Vendégház épülete is - a XIX. században huszárlaktanya volt, melynek korabeli istállójából lett kialakítva az Európa Étterem konyhája. Föléje épült az Európa Vendégház és mellé, maga az éttermi rész.

Az Európa Étterem eredetileg menüétkeztetés céljából nyitotta meg kapuit. A közel 120 fő befogadására alkalmas étterem minden hétköznap 8 és 16 óra között várja a vendégeket - igényesen összeállított menükínálatával. Az Európa Étterem - nevéhez méltóan - nemcsak a magyar konyha hagyományos ételeivel kínálja vendégeit, hanem a nemzetközi gasztronómia jellegzetességeivel is megismerteti az ide ellátogatókat. Az a’la carte és menüételek házhoz szállítására egyaránt van lehetőség...

A 2011-ben történt tulajdonosváltást követően az Európa Étterem szerepe megváltozott. A menüétkeztetés mellett új kihívásoknak igyekszik megfelelni és rendezvényházként funkcionálni. Részt vesz a város kulturális vérkeringésében is, hagyományteremtő szándékkal különböző programokat hív életre.

Az Európa Étterem önálló kezdeményezéseinek egyike volt, a hagyományteremtő szándékkal életre hívott Esküvőkorzó megszervezése, melynek hozományaként mostanra a házasulandó fiatalok kedvelt lakodalmas helyszíne lett az Étterem.

 Kapcsolat: 5000 Szolnok, József A. u. 83. 56/ 510-939. Mobil: 30/ 278-3393

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Napi menü

A menüváltoztatás jogát fenntartjuk! JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!


tovább a heti menüre

Névnap

2021. január 20. szerda
Fábián, Sebestyén
A Nap kel 07:28-kor,
nyugszik 16:35-kor.

Holnap
Ágnes
napja lesz.