Belépés
  • 001
  • 002
0011 0022
Slideshow Software for Websites by WOWSlider.com v5.2

Pontos idő

Étterem

6 éve működő éttermünkben 27 asztalnál folyik a kiszolgálás a'la carte és menüztetés formájában.

Menüt a hét 5 napján kínálunk 11:00-15:00 között szolgálunk fel. Szabad szedésű leves után kétféle főételből lehet választani, e mellett a sütemény, savanyúság, vagy a gyümölcs állandó kísérői az ebédnek.

Az étterem és a hozzátartozó büfé nyitva tartása alkalmazkodik a környéken dolgozókhoz.

A helyben való kiszolgálás mellett plusz szolgáltatás a házhoz szállítás, illetve a kiszállítás cégekhez, illetve a party-szervíz szolgáltatásra is van lehetőség.

Éttermünk foglalkozik családi és céges rendezvények,esküvők, állófogadások, üzleti konferenciák, bálok megszervezésével, lebonyolításával (teremdíszítést is beleértve) is 90-110 fő részére. A rendezvények részére két kisebb befogadóképességű különterem is rendelkezésre áll.

Az étteremben és a büfében lehetőség van hideg- meleg étkezési jeggyel való fizetésre,valamint a SZÉP kártyát is elfogadjuk.

Mind a nálunk tartott rendezvények résztvevői, mind a városba látogatók számára rendelkezésre tudunk bocsátani
5 db vendégszobát.

Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 08-16 óra között Szombaton: Rendezvények szerint - Vasárnap: Zárva A nyitva tartás a rendezvények szerint változhat!

 

Napi menü
2017.12. 11. / HÉTFŐ


ZÖLDBORSÓLEVES
A: Rántott csirkemáj rizi-bizivel, savanyúsággal B: Borsos tokány tarhonyával, savanyúsággal A menüváltoztatás jogát fenntartjuk! JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

tovább a heti menüre

Névnap

2017. december 16. szombat
Etelka, Aletta
A Nap kel 07:32-kor,
nyugszik 16:00-kor.

Holnap
Lázár, Olimpia
napja lesz.