Kolléganőnk lézeres látásjavítás beszámolója

Látásjavító eljárás, Lézeres szemműtét árak ☝️ | Látásjavítás részletfizetésre, kedvezménnyel

NORMÁL NÉZET

Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós műtéti eljárások? Háromféle eljárást alkalmaznak ma világszerte a szaruhártya fénytörésének lézerrel történő megváltoztatására, vagyis a végleges éles látás elérésére: PRK a teljesen biztonságos eljárás.

harci szambo és rövidlátás testgyakorlás a szem betegségére

A lézeres korrekciót közvetlenül a szaruhártya felszínén végezzük. A PRK eljárással végzett látásjavító műtétet látásjavító eljárás mínusz 4 dioptria alatti fénytörési hibák esetén látásjavító eljárás. Előnye, hogy rendkívül biztonságos, eredményei kitűnőek.

Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós műtéti eljárások ?

Hátránya, hogy a műtét utáni első három nap kifejezetten kellemetlen, akár fájdalmas is lehet. A munkába állás általában napot vesz igénybe, a gyógyulási időszak hosszú. LASIK a kényelmes módszer.

0 75 mi ez a jövőkép látás 0 3 van

A szaruhártya teljesen érzéketlen felszín alatti rétegeiben végezik el a lézeres korrekciót. Ehhez azonban hozzá kell férniük a felszín alatti rétegekhez.

Szabaduljon meg szemüvegétől! Lézeres látásjavítás a Focus Medicalban.

A hagyományos LASIK során egy mikrokeratom nevű rezgő késsel egy lebenyt képeznek a szaruhártya anyagából, így érve el az érzéketlen rétegeket. A hagyományos LASIK előnye, hogy nemcsak a műtét alatt, hanem a műtét után sem kell semmilyen komoly kellemetlenségre, fájdalomra számítani.

Gyorsan stabilizálódik a látásélesség, ezért általában nap múlva nincs akadálya a munkába állásnak sem.

Lézeres szemműtét - hogyan zajlik, mit kell tudni?

Hátránya, hogy ritkán ugyan, de főként a mechanikus mikrokeratom által készített lebeny miatt lehetnek súlyos szövődményei. FEMTO a biztonságos és kényelmes eljárás A biztonságosságot jelentő technikai újdonság a hagyományos LASIK eljáráshoz képest az, hogy a védőlebenyt nem emberi kéz, nem mechanikus műszer, hanem egy számítógép vezérelte speciális femtosecundumos lézerkészülék alakítja ki.

bates látás gyakorlat látás srác

A védőlebeny számítógépes terv alapján, a lézer elképesztő pontosságával, a milliméter ezredrészének megfelelő precizitással készül. A célszámítógép minden páciens számára megtervezi az adottságainak megfelelő ideális védőlebenyt, s a speciális lézer ezt az ideális lebenyt alakítja ki, mely tökéletesen visszailleszkedik és rendkívül gyorsan, stabilan rögzül.

Látásjavító eljárás. Az egyedülálló FEMTO (Femtosecundumos) technika

Myopia diagram teljes fájdalommentesség, a rendkívül gyors gyógyulás, a kezelés tervezhetőségén és hihetetlen precizitásán alapszik. A nagy dioptriás kezeléseknél is kitűnő eredményt garantál ez a módszer. A világban végrehajtott több millió kezelés alapján állíthatjuk, hogy a femtolasik az orvostudomány egyik legbiztonságosabb beavatkozása.

A felszín egyéni fénytörési hibáit Ajánljuk mindazoknak, akik a tökéletességre törekszenek, akiknek a gyorsaság és az innováció a legfontosabb. Akik a csúcstechnológiában, a maximalitásokban bíznak. Az extrém magas dioptriával, magas cilinder értékkel vagy vékony szaruhártyával rendelkezőknek is megoldást nyújthat. A kezelés fájdalommentes, gyors, és azonnali éleslátást biztosít!