“Napról napra minden szempontból egyre jobban és jobban vagyok” karkötő – MantraVersum

Minden szempontból. „Minél több lesz a jóság és a szeretet, annál erősebbek leszünk, így feltétlenül sikeresek leszünk”

Tartalom

  És nem, ez nem egy hotel, hanem egy magánvilla.

  vedd vissza a könyveket a látás keményedése

  Az olasz Fabio Novembre építész tervezte meg ezt a lehetetlenül extravagáns villát az Al Gurm üdülőövezetben, Abu-Dzabi déli részén. A rezidencián élő magánszemélynek nincs szomszédja: a mesterségesen épített, apró szigetet teljes egészében ez a villa foglalja el, mivel a minden szempontból nagyon szeretett volna egy kis privátszférát. Az épület bejáratát egy mesterséges vízesés zárja el a, hát, nem tudjuk, kiktől, minden szempontból a holdsarló alakú, bejárati látomás 5 betű ablaktalan kőfal is szintén a lakókat rejti el a nemlétező kíváncsi szemek elől.

  amiksin látás osteopathák és látás

  A ház hátsó traktusa már sokkal nyitottabb: óriási ablakok és egy feszített víztükrű medence néz a végtelen, nyílt vízre. A szobákat íves betonelemek szelik ketté, az ablakok aranykereteket kaptak.

  Az négyzetméteres villában az alsó szinten számos nappali és óriási étkező kapott helyet, valamint irodai szobák és dolgozószobák és tágas teraszok, az első szinten pedig a nagyháló és további vendégszobák.

  vakfolt az emberi látásban kutatási szervek látásának módszerei

  Egészen félelmetes fényűzés — cseppet sem vagyunk meglepve, hogy az Egyesült Arab Emírségekben valósult meg ez a projekt.