Szemvizsgálat modern eszközökkel - Rapidus Optika

Modern szemészet

Tartalom

  A felszín egyéni fénytörési hibáit Ajánljuk mindazoknak, akik a tökéletességre törekszenek, akiknek a gyorsaság és az innováció a modern szemészet. Akik a csúcstechnológiában, a maximalitásokban bíznak.

  modern szemészet lehetséges-e, hogy egy vak visszatérjen a látásához?

  Az extrém magas dioptriával, magas cilinder értékkel vagy vékony szaruhártyával rendelkezőknek is megoldást nyújthat. A kezelés fájdalommentes, gyors, és azonnali éleslátást biztosít! Ajánljuk mindazoknak akik bíznak a bevált módszerekben, akik kompromisszumok nélküli kezelést szeretnének.

  modern szemészet rövidlátás és futás

  A Budai Szemészeti Központban több ezer sikeres műtétet végztünk, a világon pedig több millió sikeres kezelés bizonyítja az OptiLASIK technológia megbízhatóságát, eredményességét.

  A kezelés fájdalommentes, gyors, és a gyógyulási idő mindössze pár modern szemészet.

  modern szemészet helyreállítsa a látást a kezeléssel

  PRK 7Dplus személyreszabott kezelés Minden szemfelszín egyedi, mint egy ujjlenyomat. Ajánljuk mindazoknak akik a hagyományos kezeléseket részesítik előnyben.

  modern szemészet mit jelent az egyik szem látása

  Akiknek nem a gyorsaság és kényelem az elsődleges, hanem a kezelés eredményének évtizedes bizonyítottsága. A PRK eljárás után a gyógyulási folyamat több kellemetlenséggel jár, de a hosszú távú eredmények ugyanolyan jók, mint a többi kezelés esetében. Zero-Touch 7Dplus személyreszabott kezelés Minden szemfelszín egyedi, mint egy ujjlenyomat.

  modern szemészet agy- és látásvizsgálat