Sziklamászó rövidlátás

Sziklamászó rövidlátás, Sziklamászás és rövidlátás

Tartalom

  sziklamászó rövidlátás a látás metamorfózisa

  A Grapping Hook apró szakállak hátoldalán a horgok, hogy a markolat jobb, ha használja Grapping Horog, sziklamászó rövidlátás egy csáklya. Szabadalmaztatott kialakítású Acél Kilincs Pin - Mi feltéve, acél kilincs pin tartani a Grapping Horog zárt határozottan. További lyuk az acél kilincs pin-tároló a grapping hook, hogy tartsa az acél kilincs pin a hely.

  sziklamászó rövidlátás vasutasok és látás

  Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a gumiszalag! Könnyen Használható - A Grapping Horog kereszt között egy mechanikus karom, majd egy csáklya. Amikor földet ér, a gravitáció nyit a jaws, illetve hátrameneti bezár az álla.

  sziklamászó rövidlátás bates módszer látás

  Jobb teherbírás - Nyakkendő minden kötél vagy madzag, hogy a sziklamászó rövidlátás az alján, majd dobja el a Grapping Hook, hogy vegye fel valami, amit szeretnél! A rozsdamentes csapágy fér el lbs. Ez elég kicsi ahhoz, hogy ajándékozott rá egy hátizsák heveder.

  sziklamászó rövidlátás javítható-e az életkorral kapcsolatos látás?

  Figyelmeztetés - Az összecsukható horgot nem tesztelték vagy hiteles, hogy puszta emberi tömeg. Soha ne használja a körülmények, hol a kudarc, vagy dislodging esetleg személyi sérülést vagy anyagi kárt okozhat. Amennyiben nem követi ezeket a figyelmeztetéseket következtében súlyos sérülést, halált vagy anyagi károkat okozhat. Nem szánt segítség nélkül hegymászás, vagy teherbíró alkalmazásokban, ahol a meghibásodás okozhat kárt vagy sérülést okozhat.