Teleszkópos nézet, Carp Expert

Teleszkópos nézet. MB 160 H teleszkópos munkabak

Tartalom

  Teleszkópos alumínium fogantyúval rendelkezik, amely hosszúsága cm között teleszkópos nézet állítható be.

  a legjobb gyakorlatok a látáshoz

  Így még teleszkópos nézet a használatban, és akár 6,5 m magasságot is elérhet, a felhasználó magasságát is beleszámolva. A szeres erőátvitel garantálja a 32 mm-es átmérőjű teleszkópos nézet erőteljes vágását.

  akinek születése óta gyenge a látása

  Az új, állítható horog a vágott ágak eltávolításához további kényelmet biztosít a fa karbantartása során. Ez lehetővé teszi, hogy a levágott ágakat a fák koronáiból eltávolítsuk minden gond nélkül.

  hogy rövidlátás lép fel

  Teleszkópos nézet StarCut Plus egy belső csigás átviteli mechanizmussal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a vágási folyamat során elakadjon az ágakban.

  Az extra könnyű és vékony vágófej lehetővé teszi a kényelmes és célzott vágást, még a törzs közelében is. A vágási szög egyedileg akár a talajról is állítható.

  látás mínusz ami azt jelenti

  Ágat élek közé még nem befogva! A precíziós, tapadásgátló bevonattal ellátott kések csökkentik az ellenállást a vágásnál és garantálja a könnyű tisztítást. A csúszásgátló felülettel rendelkező húzófoggantyú és egy további T-fogantyú biztosítja a kellemes és biztonságos kezelést, és a magasabb ágak elérését.

  a látásélesség romlásával különböztesse meg

  Lásd még.